Over Juridicas

Over Juridicas

 

“Als NIVRE Register-Expert stel ik het belang van het slachtoffer voorop!”

Over ons werk

In mijn werk als letselschade-expert zie en hoor ik dagelijks hoe iemands leven in een fractie van een seconde totaal is veranderd. Wat de toedracht van letsel ook is, de consequenties kunnen groot zijn. Niet alleen op lichamelijk vlak, maar er kunnen ook veranderingen plaatsvinden op gebied van werk, wonen, mobiliteit en vrijetijdsbesteding. Dit kan zeer ingrijpend zijn!

Het is dan belangrijk dat u wordt bijgestaan door iemand die uw belangen behartigt, zodat u zich op uw herstel kunt focussen.

Voor mij is het dankbaar en uitdagend werk om slachtoffers bij te staan in het vaak ondoorzichtige web van wet- en regelgeving. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als letselschade-expert. Zodoende weet ik exact hoe ik uw belang voorop kan stellen en uw schade volledig kan verhalen.

Of u nu zelfstandig ondernemer bent of in loondienst werkt, in de loop der jaren heb ik vele opleidingen gevolgd om iedereen optimaal bij te kunnen staan. Hierdoor heb ik ook expertise opgedaan binnen de agrarische sector. Vanuit mijn kantoor in Haaksbergen, tevens mijn woonplaats, ben ik u graag van dienst.

Sinds enige tijd ben ik werkzaam bij Juridicas.

Door een eenzijdig ski-ongeval op mijn 14e veranderde mijn leven totaal. In plaats van mij druk te maken om alledaagse dingen, bestond mijn leven jarenlang uit ziekenhuisopnames en revalidatietrajecten. Dit had niet alleen invloed op mij als persoon, maar ook op mijn gezinsleden.

Studeren was voor mij een uitlaatklep. Na mijn HBO opleiding Management, Economie en Recht heb ik nog cursussen in counseling en coaching gevolgd. Helaas maakten mijn beperkingen het onmogelijk om aan het werk te komen.

Maar uiteindelijk komen dingen toch samen. In de tijd dat ik vrijwilligerswerk deed voor Slachtofferhulp leerde ik ook Marc kennen.

Marc zag mijn mogelijkheden in plaats van mijn beperkingen. Hij biedt mij de kans om de kennis en ervaring die ik in het leven heb opgedaan in te zetten voor slachtoffers van letselschade. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om via opleidingen verder te groeien als letselschadebehandelaar. 

Dus wanneer u contact opneemt met Juridicas zult u Marc of mij, Leonie,  aan de telefoon krijgen.

Simon
De kantoorhond