Over Juridicas

Over Juridicas

 

“Als NIVRE Register-Expert stel ik het belang van het slachtoffer voorop!”
Marc Engberink
NIVRE Register-Expert

Over mijn werk

In mijn werk als letselschade-expert zie en hoor ik dagelijks hoe iemands leven in een fractie van een seconde totaal is veranderd. Wat de toedracht van letsel ook is, de consequenties kunnen groot zijn. Niet alleen op lichamelijk vlak, maar er kunnen ook veranderingen plaatsvinden op gebied van werk, wonen, mobiliteit en vrijetijdsbesteding. Dit kan zeer ingrijpend zijn!

Het is dan belangrijk dat u wordt bijgestaan door iemand die uw belangen behartigt, zodat u zich op uw herstel kunt focussen.

Voor mij is het dankbaar en uitdagend werk om slachtoffers bij te staan in het vaak ondoorzichtige web van wet- en regelgeving. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als letselschade-expert. Zodoende weet ik exact hoe ik uw belang voorop kan stellen en uw schade volledig kan verhalen.

Of u nu zelfstandig ondernemer bent of in loondienst werkt, in de loop der jaren heb ik vele opleidingen gevolgd om iedereen optimaal bij te kunnen staan. Hierdoor heb ik ook expertise opgedaan binnen de agrarische sector. Vanuit mijn kantoor in Haaksbergen, tevens mijn woonplaats, ben ik u graag van dienst.